Art Collection Bornholm

Galleri og kunstbutik

ELEGANCE MIXET MED RÅ NATUR

Tallerkenen fra Kofoed Bornholm er en demonstration af ægte håndværk kombineret med naturens skønhed og kærlighed til godt design. Lavet med inspiration fra vikingernes teknik med hugning af skibsplanker, til udvikling af en speciel opskæringsteknik med fuldt hensyn til træets egenskaber.


Tallerkenen er spejlskåret egetræ bereget til opvaskemaskinen. Skåret i et stykke uden brug af lim og andre tilsætningsstoffer. - miljøvenlig tænkning. Denne unikke opskæringsteknik giver en formstabil trætallerken der ikke flækker. Desuden er den antibakteriel og egnet til kontakt med fødevarer. For trætallerkenerne med rustfri knop er spisefeltet mellem de to ben den rustfri knop, altså en trkant og skal serveres med den brede side mod gæsten.


Hver trætallerken er omhyggeligt forarbejdet med hånden i værkstedet på Bornholm og er resultatet af utallige timers forbedringer og genovervejelser af design. Desuden er den gennemtestet over 1000 gange i opvaskemaskinen.


Fremstillet i dansk egetræ af høj kvalitet. Det er en tallerken der vil følge dig i lang tid og til utallige måltider. Minimalistisk elegance blandet med rå natur - direkte til dit spisebord.